Vacatures: projectmedewerker, 32-40 uur per week

Vacatures: projectmedewerker, 32-40 uur per week

 

Standplaats: Zwolle, Drachten of Wageningen 

Wij zijn op zoek naar twee nieuwe, enthousiaste collega’s die er plezier in hebben projectleiders te ondersteunen in de uitvoering van projecten. Het werk als projectmedewerker is zeer gevarieerd. Denk hierbij aan het organiseren van bijeenkomsten in overleg met de projectleider, beheer van studiegroepenadministratie, notuleren van projectoverleggen, helpdeskfunctie voor subsidieaanvragen, het verzorgen van uitnodigingen in overleg met communicatiecollega’s en nog veel meer. Ben jij dé praktische en resultaatgerichte  dienstverlener  met een open persoonlijkheid? Wil jij samen met je collega’s de schouders zetten onder de optimale projectondersteuning? Dan zoeken wij jou!

Wat doen wij? 

Projecten LTO Noord werkt met en voor boeren en tuinders aan een gezonde agrarische sector en een duurzame toekomst voor hun bedrijf. LTO Noord, de belangenbehartiger voor de agrarische sector, is onze moederorganisatie. Wij zijn een zelfstandig onderdeel en werken met ruim 40 enthousiaste medewerkers op zakelijke basis aan projecten in de land- en tuinbouw. Dat doen we soms in opdracht van LTO Noord, maar ook voor andere opdrachtgevers zoals overheden, waterschappen of agribusiness. Kijk eens onder ‘Onze projecten’ voor een aantal voorbeelden van het werk dat we doen en bekijk de video ‘Werken bij Projecten LTO Noord’.

Wie ben jij? 
  • Jij denkt bij het zien van onderstaande wordcloud; die gaat over mij!
  • Je hebt een HBO-opleiding;
  • Minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van / affiniteit met de agrarische sector;
  • Je houdt je staande in een ad hoc werkomgeving;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Gestructureerde werker met goede beheersing van MS Office;
  • In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.
Wat bieden wij? 

Wij bieden jou een leuke, uitdagende functie voor 32-40 uur per week. We zijn op dit moment op zoek naar twee projectmedewerkers om ons team aan te vullen. Wij hebben goede opleidingsmogelijkheden, zodat je de kans krijgt om je professioneel verder te ontwikkelen. Wij werken volgens het principe van Het Nieuwe Werken en onze  kantoren zijn gevestigd in Zwolle, Wageningen, Zoetermeer en Drachten. Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding, salarisindicatie is €2.500,- bij een fulltime dienstverband. Verder bieden wij een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Ben jij de persoon die we zoeken? 

Jouw sollicitatiebrief en CV kun je per e-mail tot en met 23 maart 2019 zenden aan vacature@projectenltonoord.nl. Je mag ons gerust verrassen met een filmpje of een andere creatieve sollicitatie. Voor aanvullende vragen over de vacature kun je terecht bij directeur Evelien Kloosterboer. Bereikbaar via telefoonnummer 06-52066987 en/of via  ekloosterboer@projectenltonoord.nl.