Vacature projectmedewerker 32-40 uur per week

Vacature projectmedewerker 32-40 uur per week

Voor ons kantoor in: Wageningen of Zoetermeer

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons als projectmedewerker komt versterken. Organiseer je graag bijeenkomsten en zorg je dat alles tot in de puntjes geregeld is? Ben jij dé praktische en resultaatgerichte dienstverlener met een open persoonlijkheid? Wil jij samen met je collega’s de schouders zetten onder de optimale projectondersteuning in onze projecten voor boeren en tuinders? Dan zoeken wij jou!

Wat doen wij?

Projecten LTO Noord werkt met en voor boeren en tuinders aan een gezonde agrarische sector en een duurzame toekomst voor hun bedrijf. LTO Noord, de belangenbehartiger voor de agrarische sector, is onze moederorganisatie. Vanaf 1 januari worden LTO Noord en Projecten LTO Noord samengevoegd tot één organisatie. Projecten LTO Noord is vanaf dat moment de afdeling Programma’s en Ontwikkeling van LTO Noord. Ons werk verandert niet: Met ongeveer 50 enthousiaste medewerkers werken we op zakelijke basis aan projecten en programma’s in de land- en tuinbouw. Dat doen wij soms in opdracht van LTO Noord, maar ook voor andere opdrachtgevers zoals overheden, waterschappen of agribusiness. Kijk eens onder ‘Onze projecten’ voor een aantal voorbeelden van het werk dat we doen en bekijk de video ‘Werken bij Projecten LTO Noord’.

Wat ga jij doen?

Je werkdag begint direct goed met een projectgroepoverleg in Utrecht. Jij bent verantwoordelijk voor de actielijst en voortgangscontrole en houdt de projectgroep scherp op deadlines. Na het overleg rijd je naar kantoor waar je de notulen uitwerkt. Daarna leg je contact met een opdrachtgever om een bijeenkomst voor een groep boeren te organiseren. Je overlegt met de projectleider over de acties die hiervoor nodig zijn.

Na de lunch met je collega’s word je gebeld door een melkveehouder die wil weten of zonnepanelen voor zijn dak geschikt zijn. Jij stelt de juiste vragen en loodst hem door het online formulier met een geslaagde aanvraag voor een energiescan. Tussen de telefoontjes door plan je een aantal bedrijfsbezoeken in voor een collega. Voordat je naar huis gaat, vraagt een collega of je nog even mee wilt lezen in een uitnodigingstekst die geredigeerd moet worden. Daar draai jij je hand niet voor om. Dit was weer een mooie dag waarin je concrete dingen hebt betekent voor de land- en tuinbouw!

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een HBO-opleiding en minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt kennis van / affiniteit met de agrarische sector;
  • Je houdt je staande in een ad hoc werkomgeving;
  • Je hebt een dienstverlenende houding;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Je bent een gestructureerde werker en houdt proactief de voortgangscontrole scherp in de gaten;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.
  • Jij denkt bij het zien van onderstaande wordcloud; die gaat over mij!

Wat bieden wij?

We bieden je een uitdagende functie voor 32-40 uur per week. Wij hebben kantoren in Zwolle, Wageningen, Zoetermeer en Drachten. Afhankelijk van je woonplaats zal je standplaats Zoetermeer of Wageningen worden. Wij hebben goede opleidingsmogelijkheden, zodat je de kans krijgt om je professioneel verder te ontwikkelen. Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Verder bieden wij een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket. 

Meer informatie en solliciteren

Jouw sollicitatiebrief en CV kun je per e-mail tot 20 januari 2020 zenden aan vacature@projectenltonoord.nl. Je mag ons gerust verrassen met een filmpje of een andere creatieve sollicitatie. Voor aanvullende vragen over de vacature kun je terecht bij manager Ton Kraakman, bereikbaar via telefoonnummer 06-51533310 of via  tkraakman@projectenltonoord.nl. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.