Vacature Projectleider water en bodem Noord-Nederland

LET OP: Reageren is niet meer mogelijk

Vacature: Projectleider water en bodem

Standplaats: Drachten

Projecten LTO Noord zoekt een projectleider bodem en water voor de provincies Fryslân, Groningen en Drenthe. Kun jij groepen agrarische ondernemers inspireren en faciliteren bij het verder verduurzamen van hun bedrijf? Wil jij aan de slag met onderwerpen als water, bodem, biodiversiteit, kringlooplandbouw en milieukwaliteit ? Heb je binnen deze thema’s ervaring met projectmatig werken, samenwerken met gebiedspartijen en/of het vinden en inschakelen van de juiste inhoudelijke expertise? Dan nodigen wij jou uit om te reageren.

Wat doen wij?

Projecten LTO Noord werkt met en voor boeren en tuinders aan een gezonde agrarische sector en een duurzame toekomst voor hun bedrijf. LTO Noord, de belangenbehartiger voor de agrarische sector, is onze moederorganisatie. Wij zijn een zelfstandig onderdeel en werken met ruim 40 enthousiaste medewerkers op zakelijke basis aan projecten in de land- en tuinbouw en het landelijk gebied. Dat doen we in opdracht van LTO Noord, maar ook voor andere opdrachtgevers zoals overheden, waterschappen of agri business.

Kijk onder ‘Onze projecten’ voor een aantal voorbeelden van het werk dat we doen en bekijk de video ‘Werken bij Projecten LTO Noord’ om meer uitleg te krijgen over onze functies.  Benieuwd hoe jouw dag eruit komt te zien als projectleider bodem en water? Lees ‘Een dag als projectleider water en bodem’.

Wie ben jij?

Jij wilt (meer)waarde creëren voor ondernemers in de agrarische sector, nu en in de toekomst. Je hebt een visie op de verduurzaming van de land- en tuinbouw en weet dit concreet om te zetten in projecten die actief bijdragen aan de realisatie van klimaat- en milieudoelen.

Jij weet waar het over gaat als we het hebben over uit- en afspoeling van nutriënten, Kaderrichtlijn water en organisch stofgehalte. Je bent zelf niet de expert op deze thema’s, maar wel degene die de touwtjes aan elkaar kan knopen en de informatie op weet te halen bij de juiste partijen. Jij bent iemand die liever geen gespreid bedje heeft, jij vindt je eigen weg wel. Verder werk je gestructureerd, houd je het overzicht en kun je goed plannen. Samenwerken gaat je makkelijk af, je bent een echte verbinder. Je weet cruciale stakeholders met overtuigingskracht en door je gevoel voor bestuurlijke verhoudingen mee te nemen in jouw plannen.

Jouw achtergrond? Je bent een ervaren professional die strategisch kan denken, maar die er ook energie van krijgt om praktisch bezig te zijn. Enkele eisen:

  • Je hebt minimaal een HBO-opleiding;
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken en het leiden en opzetten van projecten;
  • Je hebt actuele kennis van de agrarische sector. Kennis en werkervaring rond het thema bodem en water is een pré;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat bieden wij?

Wij bieden een zelfstandige positie voor minimaal 32 uur per week in een dynamische organisatie. Wij werken volgens het principe van Het Nieuwe Werken. Ons hoofdkantoor staat in Zwolle en we hebben locaties in Wageningen, Drachten en Zoetermeer. Jouw standplaats wordt Drachten maar voor overleggen kom je ook regelmatig in Zwolle.

Wij hebben goede opleidingsmogelijkheden, zodat jij de kans krijgt om je professioneel verder te ontwikkelen. Je salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding. De salarisindicatie bij deze functie ligt rond € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie en solliciteren

LET OP: Reageren is niet meer mogelijk

 Jouw sollicitatiebrief en CV kun je tot en met 31 januari 2019 ((let op: de reactietermijn is verlengd) per e-mail sturen naar  vacature@projectenltonoord.nl. Voor aanvullende vragen over de vacature kun je terecht bij manager Ton Kraakman,  bereikbaar via telefoonnummer 06-51533310 of via  tkraakman@projectenltonoord.nl.