Vacature Projectleider online communicatie (32-40 uur)

Vacature: Projectleider online communicatie

Standplaats: Zwolle


Projecten LTO Noord zoekt een projectleider communicatie die helemaal enthousiast wordt van contentstrategieën, videocampagnes, webteksten en e-mailnieuwsbrieven. Ben jij op zoek naar een uitdagende communicatiefunctie, ken je de online wereld als jouw broekzak en lijkt het je leuk om te werken aan innovatieve projecten in de agrarische sector? Reageer dan snel!

Wat doen wij?

Projecten LTO Noord werkt met en voor boeren en tuinders aan een gezonde agrarische sector en een duurzame toekomst voor hun bedrijf. LTO Noord, de belangenbehartiger voor de agrarische sector, is onze moederorganisatie. Projecten LTO Noord is een zelfstandig onderdeel en werkt met ongeveer 50 enthousiaste medewerkers op zakelijke basis aan projecten in de land- en tuinbouw. Dat doen wij soms in opdracht van LTO Noord, maar ook voor andere opdrachtgevers zoals overheden, waterschappen of agribusiness. Kijk eens onder ‘Onze projecten’ voor een aantal voorbeelden van het werk dat we doen en bekijk de video ‘Werken bij Projecten LTO Noord’.

Wat ga jij doen?

Als projectleider communicatie versterk je verschillende projectteams met jouw (online) communicatiekennis. Soms werk je samen met een communicatiecollega, maar vaak ook met inhoudelijke collega’s, externe deskundigen of projectpartners. Voorbeelden van projecten of opdrachten waar je een rol in kunt spelen, zijn Werkgeverslijn land- en tuinbouw, Agri Food Tech Platform, Vruchtbare Kringloop en het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer.

Je gaat je bezighouden met: websitebeheer, nieuwsberichten en –brieven schrijven, het laten ontwikkelen van video’s, opzetten en uitvoeren van promotiecampagnes, contentstrategieën voor social media, analyticsbeheer en nog veel meer. Jij weet een communicatievraagstuk om te zetten tot een onderbouwd actieplan en draait je hand niet om voor de uitvoering. De nadruk in deze functie ligt op communicatiewerk, maar we zijn ook benieuwd welke marketingkennis jij meeneemt.

Wat breng jij mee?
  • Je hebt een HBO-opleiding communicatie, marketing (of vergelijkbaar) afgerond met minstens 3 jaar werkervaring in een zelfstandige functie.
  • Je hebt ervaring met het schrijven van communicatieplannen of campagnestrategieën.
  • Je hebt gevoel voor goede content voor elk medium (of dat nu tekst, film of beeld is).
  • Je voelt je prima thuis op social media en kunt deze op een effectieve en creatieve manier inzetten en optimaliseren.
  • Je schrijft foutloze teksten voor verschillende doelgroepen en middelen.
  • Je hebt kennis van (google) analytics en kunt doelgroepen en verbeterpunten in kaart brengen.
  • Je bent iemand met pit, humor, goede sociale vaardigheden en je houdt ervan om te schakelen tussen verschillende teams, projecten en opdrachten.
  • Je hebt hart voor de land- en tuinbouw. Als je ervaring in of affiniteit hebt met de agrarische sector, heb je bij ons altijd een streepje voor.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.
Wat biedt Projecten LTO Noord jou?

Wij bieden jou een geweldige en zelfstandige baan voor 32-40 uur per week. Wij werken volgens het principe van Het Nieuwe Werken. Jouw standplaats wordt het hoofdkantoor in Zwolle, maar je kunt ook werken op onze andere locaties in Drachten, Zoetermeer of Wageningen. Wij hebben goede opleidingsmogelijkheden, zodat je de kans krijgt om jezelf verder professioneel te ontwikkelen. Je salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding. De salarisindicatie bij deze functie ligt rond      €2.700,- bruto per maand op fulltime basis met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een gezellig en ambitieus team zit bij het pakket inbegrepen.

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in onze vacature? Reageer dan snel. We ontvangen graag jouw CV en een video pitch van maximaal twee minuten waarin je ons laat zien en horen waarom jij de persoon bent die we zoeken. Hierbij letten we niet op je montagekwaliteiten maar op je verhaal en je uitstraling. Stuur ons een link naar je filmpje dat je (afgeschermd) op bijvoorbeeld Youtube, Vimeo of Onedrive zet. Je mag natuurlijk ook een motivatie op papier sturen, maar dan verwachten we wel iets bijzonders. 😊

Solliciteren

Mail je motivatie samen met je CV naar vacature@projectenltonoord.nl voor 1 juli 2019. Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Mirthe Post, projectleider communicatie. Zij is bereikbaar via het algemene nummer: 088 - 888 66 77. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.