Werken bij

Projecten LTO Noord werkt met en voor boeren en tuinders aan een gezonde agrarische sector en een duurzame toekomst voor hun bedrijf. LTO Noord, de belangenbehartiger voor de agrarische sector, is onze moederorganisatie. Wij zijn een zelfstandig onderdeel en werken met ruim 40 enthousiaste medewerkers op zakelijke basis aan projecten in de land- en tuinbouw en het landelijk gebied. Dat doen we in opdracht van LTO Noord, maar ook voor andere opdrachtgevers zoals overheden, waterschappen of agri business.

Bekijk de pagina Over ons om meer te lezen over waar wij voor staan en wat we doen. Bekijk ook de pagina met onze mogelijkheden voor stages en afstuderen.

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

Open sollicitaties

Wil je graag als professional in de agrarische sector aan de slag? Leg je makkelijk verbindingen en heb jij een passie voor de agrarische sector? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Stuur een open sollicitatie en een uitgebreid cv naar vacature@projectenltonoord.nl.

Zelfstandigen

Ons ervaren kernteam versterken we waar nodig met uitvoerende specialisten. Projecten LTO Noord blijft verantwoordelijk voor de integrale projectleiding in de uitvoering van kleine en grote opdrachten. Wij geloven in een netwerkstructuur en werken graag met andere bureaus en zelfstandigen. De partijen binnen ons netwerk delen onze visie ten aanzien van het stellen van hoge eisen aan kwaliteit en resultaat.

Heb je als zelfstandige interesse om je in te zetten voor opdrachten van Projecten LTO Noord, dan nodigen wij je uit om een helder aanbod en een uitgebreid cv te sturen naar vacature@projectenltonoord.nl.