Vacature projectmedewerker, 24-32 uur per week

Vacature projectmedewerker, 24-32 uur per week

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons Projectbureau komt versterken. Met een klein team van projectmedewerkers ondersteun je in de uitvoering van onze projecten voor boeren en tuinders. Ben jij dé praktische en resultaatgerichte dienstverlener  met een open persoonlijkheid? Wil jij samen met je collega’s de schouders zetten onder de optimale projectondersteuning? Dan zoeken wij jou!

Standplaats: Zwolle/Wageningen

Wat ga jij doen?

Als je ’s ochtends op kantoor bent, gaat de telefoon direct. Je bemant vanochtend de telefonische helpdesk van een project waaraan honderden agrariërs meedoen. Een melkveehouder begrijpt niet hoe hij de subsidieaanvraag voor zijn erfemissiemaatregelen kan indienen. Jij stelt de juiste vragen en loodst hem door het online systeem met een geslaagde aanvraag en een tevreden boer als resultaat. Tussen de telefoontjes door verwerk je binnengekomen wijzigingen in de studiegroepenadministratie.

Na een gezellige lunchwandeling met collega’s vertrek je naar een projectgroepoverleg in Apeldoorn. Jij bent verantwoordelijk voor de notulen en houdt de projectgroep scherp op de actielijst. Terug op kantoor leg je contact met een zalencomplex om een bijeenkomst voor een groep boeren te organiseren. Je overlegt met de projectleider communicatie over de acties die hiervoor nodig zijn. Voordat je naar huis gaat, vraagt een collega of je nog even mee wilt lezen in een uitnodigingstekst die geredigeerd moet worden. Daar draai jij je hand niet voor om. Dit was weer een mooie dag waarin je concrete dingen hebt betekend voor de land- en tuinbouw!

Wat doen wij?

Projecten LTO Noord werkt met en voor boeren en tuinders aan een gezonde agrarische sector en een duurzame toekomst voor hun bedrijf. LTO Noord, de belangenbehartiger voor de agrarische sector, is onze moederorganisatie. Wij zijn een zelfstandig onderdeel en werken met ruim 40 enthousiaste medewerkers op zakelijke basis aan projecten in de land- en tuinbouw. Dat doen we soms in opdracht van LTO Noord, maar ook voor andere opdrachtgevers zoals overheden, waterschappen of agribusiness. Kijk eens onder ‘Onze projecten’ voor een aantal voorbeelden van het werk dat we doen en bekijk de video ‘Werken bij Projecten LTO Noord’.

Wie ben jij?

  • Jij denkt bij het zien van onderstaande wordcloud; die gaat over mij!
  • Je hebt een HBO-opleiding;
  • Minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van / affiniteit met de agrarische sector;
  • Je houdt je staande in een ad hoc werkomgeving;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Gestructureerde werker met goede beheersing van MS Office;
  • In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.


Wat bieden wij?

Onze kantoren zijn gevestigd in Zwolle, Wageningen, Zoetermeer en Drachten. Wij hebben goede opleidingsmogelijkheden, zodat je de kans krijgt om je professioneel verder te ontwikkelen. Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding, salarisindicatie is € 2.500,-- bij een fulltime dienstverband. Verder bieden wij een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket. 

Meer informatie en solliciteren

Jouw sollicitatiebrief en CV kun je per e-mail tot en met 10 november 2019 zenden aan vacature@projectenltonoord.nl. Je mag ons gerust verrassen met een filmpje of een andere creatieve sollicitatie. Voor aanvullende vragen over de vacature kun je terecht bij manager Ton Kraakman (06-51533310; tkraakman@projectenltonoord.nl).