Vacature Junior Projectleider Energie regio West (32-40 uur)

Vacature Junior Projectleider Energie regio West (32-40 uur)

Voor ons kantoor in: Zoetermeer

Projecten LTO Noord zoekt een junior projectleider Energie voor West-Nederland. Kun jij groepen agrarische ondernemers inspireren en faciliteren bij het verder verduurzamen van hun bedrijf? Wil jij aan de slag met onderwerpen als zonnepanelen op daken, slimme energieopslag en andere innovatieprojecten? Heb je binnen deze thema’s ervaring met projectmatig werken, procesbegeleiding, samenwerken met gebiedspartijen en/of de juiste inhoudelijke expertise? Dan nodigen wij jou uit om te reageren.

Wat doen wij?

Projecten LTO Noord werkt met en voor boeren en tuinders aan een gezonde agrarische sector en een duurzame toekomst voor hun bedrijf. LTO Noord, de belangenbehartiger voor de agrarische sector, is onze moederorganisatie. Vanaf 1 januari zijn LTO Noord en Projecten LTO Noord samengevoegd tot één organisatie. Projecten LTO Noord is vanaf dat moment de afdeling Programma’s en Ontwikkeling van LTO Noord. Ons werk verandert niet: Met ongeveer 50 enthousiaste medewerkers werken we op zakelijke basis aan projecten en programma’s in de land- en tuinbouw. Dat doen wij soms in opdracht van LTO Noord, maar ook voor andere opdrachtgevers zoals overheden, waterschappen of agribusiness. Kijk eens onder ‘Onze projecten’ voor een aantal voorbeelden van het werk dat we doen en bekijk de video ‘Werken bij Projecten LTO Noord’.

Wat ga jij doen?

Team Energie, waar je onderdeel van uit zult maken, houdt zich bezig met de energietransitie in de landbouwsector. Wij proberen onder andere met en voor boeren nieuwe verdienmodellen te creëren. Onze partners in onze projecten zijn netbeheerders, provincies, gemeentes of het bedrijfsleven. De landbouw is koploper in duurzame projecten en wil een grote rol spelen in de energieopgave. Jij ziet het als uitdaging om mooie projecten te leiden door jouw inventiviteit in te zetten, kennis te delen en samen te werken met agrarische ondernemers, overheden en andere belanghebbenden. 

Je hoeft niet perse expert te zijn op dit thema, belangrijk vinden wij dat je passie hebt en leergierig bent. Verder ben je goed in het houden van overzicht en kun je goed plannen. Je bent initiatiefrijk en creatief met het vinden van projectfinanciering. Samenwerken gaat je gemakkelijk af, je bent een echte verbinder en kunt je goed inleven in de agrariër.

Wat breng jij mee?

Jouw achtergrond? Je kunt strategisch denken, maar krijgt ook energie van praktisch bezig zijn. Wat verwachten we van jou:

  • Je hebt minimaal een HBO-opleiding;
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken en het leiden van projecten;
  • Je hebt affiniteit met de agrarische sector;
  • Je hebt een rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat bieden wij?

We bieden je een uitdagende functie voor 32-40 uur per week. We hebben op dit moment leuke opdrachten in West Nederland (Noord Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland) vanuit standplaats Zoetermeer. Wij hebben kantoren in Zwolle, Wageningen, Zoetermeer en Drachten. Wij werken volgens de principes van Het Nieuwe Werken, gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk.

Wij hebben goede opleidingsmogelijkheden, zodat je de kans krijgt om je professioneel verder te ontwikkelen. Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Verder bieden wij een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Meer informatie en solliciteren

Jouw sollicitatiebrief en CV kun je tot 21 februari 2020 per e-mail sturen naar  vacature@projectenltonoord.nl. Voor aanvullende vragen over de vacature kun je terecht bij manager Ton Kraakman,  bereikbaar via telefoonnummer 06-51533310 of via  tkraakman@projectenltonoord.nl. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.