Innovaties brengen de sector verder, vernieuwing met voorlopers in de sector geeft Wouter Veefkind energie. In mijn projecten op het thema Klimaat en Energie is innovatie een belangrijke pijler. Ik ontwikkel met ondernemers en andere actoren graag ideeën naar concrete projecten, met de daarbij behorende financiering. Met mijn creativiteit, analytische instelling en klantgericht denken, vertaal ik maatschappelijke problemen naar praktische oplossingen. Ik wil hierbij graag een brug slaan tussen de doelstellingen van overheid en het boerenerf. Samenwerking is belangrijk om gezamenlijk uitdagingen voor de lange termijn aan te pakken.

‘Met duurzame innovaties de agrarische sector verder brengen'

Agrarische ondernemers helpen kansen te pakken en te zoeken naar nieuwe verdienmodellen. Bij Projecten LTO Noord krijg ik de vrijheid om met nieuwe projecten te komen. Ik werk er hard aan om mooie resultaten te boeken voor de agrarische sector! Geen dag is hetzelfde en werkveld altijd dynamisch. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat we toonaangevend in de wereld blijven.

Wouter Veefkind - Projectleider bij Projecten LTO NoordWouter werkt op dit moment onder andere aan de volgende projecten:

- Regionale aanpak zonne-energie Zuid-Holland
- Zon op dak in Drechterland, Hollands Kroon en de Beemster
- Kleinschalige windmolens
- Energieneutrale Melkveehouderij Utrecht
- Glastuinbouwpact Bommelerwaard
- PPS Landbouw & Energie

Contact
Bel 088 888 66 77  en vraag naar Wouter Veefkind of stuur Wouter een e-mail.