'Het kan altijd beter!'

De projecten waar je mij wakker voor mag maken, hebben allemaal te maken met het verder helpen van ondernemers en/of verenigingen. Daar krijg ik echt energie van! Dat kan op verschillende gebieden zijn, maar ik heb wel een voorkeur voor het thema natuur- en landschapsbeheer en dierlijke sectoren.

Ik heb in mijn rol als Projectleider in de afgelopen jaren de Agrarisch Natuurverenigingen leren werken met een kwaliteitshandboek en ze wegwijs gemaakt in een optimale werkwijze ten aanzien van het aanvragen van subsidies voor boeren. En binnen het project Bewust Natuurlijk Luxe werken we aan het stimuleren van meer natuurlijke geboorten door het verzamelen en ontsluiten van zo veel mogelijk feitelijke informatie.

Ik zie overal kansen voor verbeteringen en knoop details aan elkaar. Ik maak analyses en doorgrond zaken graag. Dat heeft als voordeel dat ik de grote lijn kan overzien en dus ook zie aankomen dat als er ergens iets wijzigt, dit ook gevolgen voor andere zaken kan hebben.  De finesses zitten vaak in de details en daar bijt ik me graag in vast!

foto-website-2-gemiddeld-293Saskia werkt op dit moment onder andere aan:

Contact
Bel 088 888 66 77  en vraag naar Saskia Scheer of stuur Saskia een e-mail.