'Met elkaar een stap verder komen'

Ondernemerschap binnen de agrarische sector, dat is mijn specialiteit. Met mijn kennis van de sector als boerendochter en de kennis die ik tijdens mijn studie Small Business & Entrepeneurship heb opgedaan, vind ik het leuk om agrarisch ondernemers verder te helpen. Ik ben multi-inzetbaar, bijt me snel in zaken vast en draai mijn hand niet om voor ingewikkelde uitzoekklussen. Ook het schrijven van een projectplan kent voor mij geen geheimen.

Een leuke samenwerking met zowel collega’s als projectpartners is belangrijk; dan ben ik op mijn best. Samen dingen voor elkaar krijgen en op die manier ondernemers verder helpen, daar word ik gelukkig van. Het werk binnen Projecten LTO Noord geeft me energie omdat je vaak in een multidisciplinaire setting bezig bent. Met een groep experts om je heen ben je op zoek naar oplossingen waar agrarische ondernemers mee worstelen of ben je bezig om mooie marktkansen, die er liggen, te verzilveren!

foto-website-2-gemiddeldHet is mooi als we ze met elkaar een stap verder kunnen brengen en mooie projectresultaten kunnen boeken!

Contact
Bel 088 888 66 77  en vraag naar Noen Lambers of stuur Noen een e-mail.