'Met elkaar een stap verder komen'

De hele weg "van grond tot mond" vanuit een economisch standpunt benaderen in projecten, dat is mijn specialiteit. Met mijn kennis van de sector als boerendochter en de kennis die ik tijdens mijn studie Bedrijfseconomie heb opgedaan, vind ik het leuk om met agrarische ondernemers te werken aan projecten met een financieel perspectief. Ik ben multi-inzetbaar, bijt me snel in zaken vast en draai mijn hand niet om voor ingewikkelde uitzoekklussen. Ook houd ik ervan om projecten financieel te bewaken, heldere doelstellingen te formuleren en een haalbare planning te maken. Daarbij doe ik mijn uiterste best om alle activiteiten binnen een project zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Een leuke samenwerking met zowel collega’s als projectpartners is belangrijk; dan ben ik op mijn best. Samen dingen voor elkaar krijgen en op die manier ondernemers verder helpen, daar word ik gelukkig van. Het werk binnen Projecten LTO Noord geeft me energie omdat je vaak in een multidisciplinaire setting bezig bent. Met een groep experts om je heen ben je op zoek naar oplossingen waar agrarische ondernemers mee worstelen of ben je bezig om mooie marktkansen, die er liggen, te verzilveren!

foto-website-2-gemiddeldHet is mooi als we ze met elkaar een stap verder kunnen brengen en mooie projectresultaten kunnen boeken!

Noen werkt op dit moment aan de volgende projecten:

- Innovatief hergebruik spuiwater in fruitsector
- Zeewier in een gezonde melkveehouderij

Contact
Bel 088 888 66 77  en vraag naar Noen Lambers of stuur Noen een e-mail.