Lukt het niet linksom, dan ga ik rechtsom!

"Ik houd van de mentaliteit in de agrarische sector: boeren zijn direct en willen aanpakken. Daarin herken ik mijzelf. Als er eenmaal een goed plan ligt, wil ik aan de slag. Ik doe mijn werk vol overtuiging voor die boer, zodat hij verder komt met zijn bedrijf op een toekomstbestendige manier. Aan mij zijn politieke spelletjes dan ook niet besteed. Zeg gewoon wat je wilt, dan kunnen we verder.

Na een periode gewerkt te hebben bij Van Hall Larenstein en Centre of Expertise Watertechnologie ben ik weer terug bij Projecten LTO Noord als projectleider. Hier voel ik mij als een vis in het water. Ik ben een generalist en organiseer en faciliteer waar nodig. Door mijn kennis en jarenlange ervaring in de agrarische sector kan ik gedurende een project ook op inhoud bijsturen.

Belangrijk in mijn projecten vind ik verbinding. Het agrarisch bedrijf verbinden met natuurbeheer bijvoorbeeld, of vanuit mijn eigen expertise: de verbinding maken tussen agrarische sector en het onderwijs. Ik laat graag zien wat de uitkomst is van mijn projecten en anderen meedelen in de kennis die we hebben opgedaan. Zo komen we verder in deze sector."

Margot van Engelen werkt momenteel aan

  • Klimaat en Kringlopen