’Wie de boer niet kent die snapt hem niet’

‘’Dat bedoel ik dubbelzinnig, zowel naar de samenleving; verdiep je in de boer, maar ook voor de ondernemer. Open je! Dit was ook de titel van mijn scriptie bij de HBO opleiding Bedrijfskunde & agri- business.”

‘’Ik ben van huis uit geen boerendochter, ik kom uit Roermond en heb in Dronten bedrijfskunde gestudeerd, in eerste instantie met focus op paardenhouderij. Daarnaast heb ik de opleiding Communicatiewetenschappen aan de Wageningen Universiteit afgerond. Inmiddels woon ik samen met mijn vriend op een melkveebedrijf in de Achterhoek. Ik heb een brede interesse en geniet van de diversiteit aan thema’s waar ik in werk. Je staat als projectleider dicht bij de ondernemer. Het geeft veel energie om in het veld resultaten te boeken. Als je de koppen bij elkaar steekt kom je verder!

Dat blijkt ook in de projecten waar ik aan meewerk: Boert Bewust, Korte Ketens in het Liemers Landschap, KringloopWijzer en de Startersboerderij. Als je de juiste mensen op het juiste moment weet te verbinden ontstaan er hele mooie dingen!’’

Juul werkt momenteel aan:

- Boert Bewust
- Korte Ketens in het Liemers Landschap
- KringloopWijzer
- Startersboerderij

Contact
Bel 088 888 66 77 en vraag naar Juul Smeets of stuur Juul een e-mail.