'Samen werken aan vernieuwing én continuïteit'

“Er komen veel transities op de agrarische sector af, en willen we dat boeren en tuinders in het hier en nu een goede boterham blijven verdienen. Met onze projecten en programma’s willen we concrete resultaten voor agrarische ondernemers bereiken. Rekening houdend met de veelzijdige rol die de boer nu heeft als ondernemer, voedselmaker en natuurbeheerder. Samen werken aan vernieuwing én continuïteit.

Als aanvoerder wil ik zowel verder bouwen aan een sterk team van betrokken professionals als de samenhang tussen onze activiteiten versterken. We zijn een collectief en hebben veel in huis om boeren en tuinders concreet te helpen bij hun ondernemerschap. Projecten, programma’s, een innovatiefonds, betrokken bestuurders en altijd samen met partners. Ik geloof in de kracht van verbinding. Ik word enthousiast van de grote betrokkenheid die onze professionals dagelijks laten zien en ben onder de indruk van wat we samen kunnen. Ik lever daaraan graag mijn bijdrage.

Mochten wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan gerust contact met mij op door te bellen naar 088 888 6677 of stuur een e-mail.