'Omdenken is de uitdaging!'

Ondernemers meenemen in verandering en ze er positief tegenaan laten kijken, dat is voor mij als projectleider steeds weer een mooie uitdaging. Ik ben in juni 2017, na een jaar les geven bij Van Hall Larenstein, weer opnieuw in dienst getreden van Projecten LTO Noord. Ik merk dat het werken in projectteams mij goed ligt. De afwisseling in onderwerpen waar we met elkaar aan werken en het samen met mijn collega’s iets betekenen voor de agrarisch ondernemers, dat vind ik enorm leuk om te doen.

Met mijn studie Diergezondheidszorg, die ik in Leeuwarden gevolgd heb, en omdat ik me graag bezig houd met het maken van planningen en het goed regelen van de projectfinanciën ben ik breed inzetbaar. Als projectleider is het de kunst om ondernemers mee te nemen in veranderingen en met hen mee te kijken waar de voordelen van de veranderingen zitten. Nieuwe wet- en regelgeving niet als een bedreiging maar als een kans zien, bijvoorbeeld. Eigenlijk is dat ‘omdenken’. En dat vind ik steeds weer een uitdaging.

Thuis heb ik samen met mijn man een melkveehouderij. Een mooiere combinatie tussen werk en privé kan ik niet bedenken. Sommige projecten raken ook ons bedrijf. En dan zie ik meteen hoe het in de praktijk werkt en hoe zaken bij een ondernemer overkomen.

Froukje werkt op dit moment aan:

DAW NoordoostVeluwe

Vruchtbare Kringloop Noord Nederland 

Boeren meten water

Schoon erf, schoon water - Akkerbouw Veenkoloniën

Contact
Bel 088 888 66 77  en vraag naar Froukje van der Molen of stuur Froukje een e-mail.