‘Ik houd van wat ik doe: samen met anderen werken aan perspectief voor de agrarische sector’

Ik ben sinds eind 2006 verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Projecten LTO Noord. Ik koos voor een functie bij een organisatie waar duidelijk is voor wie wij werken. De eindverantwoordelijkheid voor een organisatie, die werkelijk het verschil maakt voor boeren en tuinders. Waar mensen werken, die het beste uit zichzelf willen halen voor de agrarische sector. Mensen die altijd alert zijn en zich steeds afvragen of de resultaten in verhouding staan tot de gemaakte investeringen.

dig142evelien-kloosterboer-lage-resolutie

Ik vind het werken in de politiek-bestuurlijke omgeving van de land- en tuinbouw organisaties iedere dag weer een mooie uitdaging. Het leggen van verbindingen met beleidsmedewerkers en bestuurders is daarbij heel belangrijk en dit vraagt om constant schakelen en jezelf en je mensen blijven motiveren. En dat doe ik graag!

In onze setting is het noodzakelijk om hard te werken en te geloven in jezelf. Alleen op die manier bereik je het beste resultaat en draag je een steentje bij aan een betere positie van boeren en tuinders. Ik durf te zeggen dat onze projectleiders dit  met hart en ziel doen. Zij houden van de sector en staan dagelijks aan de lat om mooie projecten van de grond te krijgen of in de lucht te houden. Ik vind het een eer dat ik dit team aan mag sturen en er voor mag zorgen dat zij hun werk in een complexe omgeving optimaal kunnen doen!'

Contact
Bel 088 888 66 77  en vraag naar Evelien Kloosterboer of stuur Evelien een e-mail.