‘Projecten moeten er toe doen’

Cathy van Dijk zit het liefst bij boeren aan de keukentafel. 'Daar gebeurt het. Naast het feit dat ik er altijd zelf van leer, hoor je daar namelijk de meest nuttige en praktische informatie, die je nodig hebt in een project. Dat geldt voor zowel het ontwerpen van een project als de uitvoering. Als generalist ben ik inzetbaar op tal van onderwerpen variërend van kavelruil tot melkveehouderij tot Natura 2000 en het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer.

Daarbij maak ik gebruik van een helicopterview, het snel kunnen analyseren van omstandigheden en het leggen van verbanden op zowel inhoud als strategisch niveau. Binnen de ruim 25 jaar werkervaring is die boer of boerin zelf overigens steeds de terugkerende rode draad binnen mijn projecten.

De combinatie van zowel praktisch als beleidsmatig maken dat het werk bij Projecten LTO Noord prima bij me past. De afwisseling van zowel onderwerp als niveau blijft uitdagend. Met zowel boeren als beleidsmakers ga ik veelal een lange termijn relatie aan. Samen boven water halen waar het knelt én kijken waar de oplossingsrichtingen zitten. En dan ook gezamenlijk aan de slag gaan met de projectuitvoering om concrete resultaten te bereiken. Als de voorbereiding goed in elkaar steekt, volgt de juiste projectuitvoering vanzelf.’

foto-midden-midden-resolutieCathy werkt op dit moment onder andere aan:
- Deltaplan Agrarisch Waterbeheer
- Proeftuin Natura 2000 met Proef op de som
- Mest aanwenden 2.0 en Borgen van de BEA

Contact
Bel 088 888 66 77  en vraag naar Cathy van Dijk of stuur Cathy een e-mail.