Smakelijke reis door de keten op AgriFoodTech Festival

Namens LTO Nederland en samen met FME, ondernemersorganisatie voor technologische industrie, organiseren collega’s Marieke van Leeuwen, Tamar de Jager en Mirthe Post een interessant congres op 11 december in ’s-Hertogenbosch: het AgriFoodTech Festival. Doel? Agrarische ondernemers inspireren na te denken over verduurzaming via technologie en datagebruik. 

Agrarische ondernemers kunnen op het AgriFoodTech Festival op 11 december in 's-Hertogenbosch kennis en inspiratie opdoen én delen over innovaties in de verschillende schakels uit de voedselketen - akkerbouw, tuinbouw, veehouderij, voedselverwerking, logistiek, retail én de consument.

Tech in de toekomst

Spreker Leen Zevenbergen (auteur en ondernemer op het gebied van duurzaamheid) gaat in op zijn visie over de rol van tech in de toekomst. Hij gelooft dat alleen duurzame en innovatieve bedrijven gaan overleven, dus welke beslissingen moet jij als ondernemer gaan nemen? Na zijn presentatie gaat Zevenbergen hierover nog in gesprek met ondernemer Ruud Zanders (Kipster) en Eelco Osse van Osse Group.

Naast de presentatie kunnen de aanwezige ondernemers tijdens een walking dinner een reis door de keten maken. Al eten ontdek je de innovaties uit de primaire sector (veehouderij , akkerbouw en glastuinbouw) naar food processing, logistiek, retail en uiteindelijk consument. Creatieve chef Gilbert Kolff (Fond Rotterdam) en gastronomisch verhalenverteller Guus Thijssen (Guustronomie) verzorgen samen het innovatief diner tijdens jouw reis door de keten.

Aanmelden

Toegang tot het AgriFoodTech Congres is gratis, aanmelden kan via deze link. Tegelijkertijd met het congres vindt in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch de AgriFoodTech Vakbeurs plaats.

No Comments Yet.

Leave a comment