Schoon Erf, Schoon Water Fryslân genomineerd voor innovatieprijs Handhaving en Toezicht

Het project ‘’Schoon Erf, Schoon Water, Fryslân (SESW) is een van de vijf genomineerde projecten voor de verkiezing Handhaving en Toezicht 2018! We zijn trots op onze collega's die iedere dag hard werken om van dit project, samen met de vele partners, een succes te maken.

In SESW werken Wetterskip Fryslân, AJF, NMV en LTO Noord samen aan het terugdringen en voorkomen van erfafspoeling bij melkveehouders in Fryslân. Er doen 1644 melkveehouders mee aan dit project dat financieel mogelijk gemaakt wordt door Provincie Fryslân en Wetterskip Fryslân.

Naast SESW zijn er nog vier andere projecten genomineerd. Er is een juryprijs en een publieksprijs. Voor de publieksprijs kunt u stemmen! Vind u ook dat SESW de publieksprijs moet winnen? Breng dan uw stem uit op:  www.verkiezingenhandhavingentoezicht.nl/stemmen.php

Dus stem massaal op onze nominatie! Help ons om zoveel mogelijk stemmen voor Schoon Erf, Schoon Water binnen te krijgen. Stemmen kan tot donderdag 8 november! Op donderdag 8 november worden zowel de juryprijs als de publieksprijs uitgereikt tijdens een bijeenkomst in Utrecht.

No Comments Yet.

Leave a comment