Sarah Evelien

Op de laatste dag van deze maand zie ik Sarah. Ik vroeg mij af of ik daar nu wel of geen aandacht in mijn column aan zou besteden. De titel zegt genoeg. Een bijzondere leeftijd welke ik in goede gezondheid mag beleven. Daarnaast heb ik ook nog eens een mooie baan in de agrarische sector met professionele collega’s die het verschil maken. Ik mag mezelf een gelukkig mens noemen.

Terugkijken
50 jaar is ook een beetje terugkijken. Ik ben alweer 10 jaar directeur bij Projecten LTO Noord. Wat is er in de afgelopen 10 jaar veel gedaan. Ik heb met veel mensen samengewerkt, ze een baan aangeboden en soms ook weer afscheid moeten nemen. Ontwikkelingen in de maatschappij gaan steeds sneller en hebben invloed op de ontwikkelingen in de agrarische sector. Dat vraagt flexibiliteit van mij als manager en vooral ook van mijn mensen.

Mensen maken het verschil
Mensen maken het verschil bij Projecten LTO Noord en dat zie ik ook terug in opdrachten. Opdrachtgevers willen een persoon. Als deze collega dan ook nog een team van mensen kan aanspreken en gebruik maakt van de vaardigheden van anderen, dan werk je samen aan een concreet resultaat. En dat doen we al jaren met succes! We werken in teams met projectleiders, communicatiespecialisten en projectondersteuners die elkaar allemaal versterken. En zo hebben opdrachtgevers de garantie dat er logische stappen worden gezet en successen voor een betere agrarische sector worden geboekt.

Gezond, een fijne man naast me zowel privé als in het werk, leuke collega’s en een organisatie waar we trots op mogen zijn. Wat kan het leven als Sarah mooi zijn!

 

No Comments Yet.

Leave a comment