Mogelijkmakersnetwerken Het Nieuwe Veehouden 3 in afrondende fase

De Mogelijkmakersnetwerken (Het Nieuwe Veehouden 3) zijn in een afrondende fase. De eindrapportage ligt bij de drukker, het boekje met lesmateriaal (“De kunst van het doorzetten”) is af en de uitrol in het onderwijs is gepland. Innovatieve ondernemers lopen vaak op dezelfde punten vast: financiering, vergunning en markt. In het afgelopen jaar werkten drie netwerken met bijeenkomsten, case- en literatuuronderzoek aan kennis over deze drie onderwerpen. Deze kennis is omgezet in cursusmateriaal voor adviseurs en voor studenten. Lees hier over de training voor adviseurs. Eind vorig jaar heeft de kennis, die in Het Nieuwe Veehouden 1 en 2 is opgedaan, een plek gekregen in het dossier van Het Nieuwe Veehouden. Deze kennis vindt u op http://www.hetnieuweveehouden.nl. Hier komt binnenkort ook meer informatie over de eindrapportage .

Projectleider Yvette van Wichen: “Het Nieuwe Veehouden is een machtig mooi project geweest. Een project met ondernemers met een flinke dosis wilskracht en prachtige initiatieven in een duurzame veehouderij. Veehouders om trots op te zijn, maar ook om van te leren. Zij hebben gezocht naar allerlei mogelijkheden om hun droom te verwezenlijken of in elk geval weer een stap dichterbij te komen. In veel gevallen is dat gelukt door middel van onder andere een goed team mensen om zich heen.”

Wil je meer weten en leren van deze creatieve ondernemers het project? Bestel het boekje “De kunst van het doorzetten” via Yvette van Wichen.

No Comments Yet.

Leave a comment