Een herkenbaar en sterk Projecten LTO Noord

Een herkenbaar en sterk Projecten LTO Noord

Ga er maar aan staan. De omgeving waarin onze organisatie functioneert uit te leggen wie we zijn en hoe onze positie is ten opzichte van alle organisaties met LTO in hun bedrijfsnaam. Google maar eens op LTO en zie hoeveel items naar voren komen. Hoe positioneer je een organisatie als Projecten LTO Noord? Het belangrijkste wat dan bij mij op komt is: als een organisatie die waardevol is voor de agrarische sector! We werken immers dagelijks aan projecten die tot doel hebben het versterken van boeren en tuinders.

Bij positioneren draait het om het bepalen en creëren van een plek in de hoofden van stakeholders die past bij de strategie van Projecten LTO Noord. En daar zit nu net de crux bij onze organisatie. We werken in een complexe omgeving. Toch hebben we heel helder in beeld wie we zijn en waar we voor staan. We zijn een zelfstandig onderdeel van LTO Noord dat zich inzet voor een sterke agrarische sector en een duurzaam platteland.

Projecten LTO Noord gelooft in de toekomst van de land- en tuinbouw en wil een bijdrage leveren aan de sector. Projectleiders leveren op een professionele manier een bijdrage aan een duurzame en gezonde agrarische sector. Zij hebben hart voor deze sector, weten wat er speelt, slaan bruggen tussen beleid en boerenbedrijf en staan graag met de voeten in de klei. Daar profiteren boeren, tuinders, burgers en buitenlui van.

En daar willen wij een stempel op zetten. Dat gaan we ook letterlijk doen met ons nieuwe beeldmerk dat wij vanaf 1 september met trots in gebruik nemen. Wij geven u hier alvast een voorproefje.

PRJ_Logo_def_RGB

Met dit beeldmerk laten we zien dat we:

  • Perspectief bieden aan de agrarische sector
  • We een aanjager zijn binnen projecten
  • We zaken in beweging brengen
  • We werken voor ‘de groene ruimte’
  • We kwaliteit leveren (stempel)

Het beeldmerk zal op al onze communicatie-uitingen te vinden zijn. U komt het dus gegarandeerd tegen. Wij verwachten dan ook dat u en al onze andere stakeholders dit beeldmerk straks herkennen en het als symbool zullen zien voor de kwaliteit van onze werkzaamheden en de behaalde resultaten.

Alle stakeholders, zowel binnen als buiten de LTO organisatie: wees trots op Projecten LTO Noord als onderdeel van onze mooie familie!! Want er gebeuren hele mooie dingen. Lees mijn maandelijkse columns en u blijft op de hoogte!

Evelien Kloosterboer

No Comments Yet.

Leave a comment