Afstuderen of stage lopen bij

Afstuderen of stage lopen bij Projecten LTO Noord

Ben je op zoek naar een afstudeeropdracht of stage in de agrarische sector? Dan ben je bij Projecten LTO Noord aan het juiste adres. We hebben (beperkt) plaats voor afstudeerders en stagiaires van verschillende opleidingsrichtingen. Zowel van 'groene' scholen als van algemene opleidingen zoals bijvoorbeeld communicatie of commerciële economie. Heb jij interesse? Stuur dan een mail naar vacature@projectenltonoord.nl waarin je uitlegt wie je bent, wat voor opleiding je doet en wat voor opdracht/stageplaats je zoekt. Dan nemen wij contact met je op. Lees hier wat oud-stagiaires over ons zeggen:

De ervaring van Birgit Cortissos

Birgit Cortissos, afstudeerstagiaire Dier- en veehouderij aan Van Hall Larenstein deed voor ons een afstudeeronderzoek naar het transport van vleeskalveren en de overdracht van kennis van deze transporten binnen de kalverensector.


“Tijdens mijn afstudeerstage bij Projecten LTO Noord heb ik geleerd een degelijk kwalitatief onderzoek uit te voeren. Ook kreeg ik de kans om mij in een nieuwe diergroep te verdiepen. Om dit te realiseren ben ik met allerlei mensen in de sector in contact gekomen. Dit is enorm waardevol voor een student om al gedurende een stage zoveel te kunnen netwerken. Projecten LTO Noord is gewoon een super leuke organisatie. Er zijn altijd mensen die je willen helpen. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheden waardoor je echt het gevoel krijgt dat je meewerkt in plaats van alleen maar voor spek en bonen meeloopt. Voor mij was de werkwijze even wennen, maar dit ging zo goed dat ik nu zelfs een baan heb bij Projecten LTO Noord.”

De ervaring van Romée Bravenboer

Romée Bravenboer (student Communicatie aan Windesheim Zwolle) deed voor ons een afstudeeropdracht naar de klanttypen van de Werkgeverslijn land- en tuinbouw met een mooi communicatieadvies over persona's als resultaat!

“Afstuderen bij Projecten LTO Noord als communicatiestudent was een avontuur. Ik kwam als groentje binnen, geen verstand van de agrarische sector en gewend aan een andere tak van communicatie. Ik ben er achter gekomen wat ik wel en niet leuk vind aan het communicatievak en daar heeft de stage bij Projecten LTO Noord bij geholpen. Bij Projecten LTO Noord geven ze je de ruimte om te groeien en te ontwikkelen. Je mag zelf aangeven wat je graag wel of niet doet en daar wordt rekening mee gehouden. Ik heb mij de laatste paar weken gefocust op het afstudeerproject, zodat ik een product op kon leveren waar ik trots op ben. Leuke collega’s, een goede werksfeer en een fijne plek om af te studeren en stage te lopen.”