Aanmelden verdiepende bijeenkomsten notenteelt en agroforestry

Wilt u beginnen met het telen van noten of agroforestry? Heeft u misschien zelfs al notenbomen geplant? Maar wilt u toch meer informatie over rassenkeuze, snoeien, onderhoud of verzorging van uw (toekomstige) notenbomen? Bezoek dan onze verdiepende bijeenkomsten!

Deelname is gratis, maar niet vrijblijvend.

Het gehele jaar door houden wij diverse bijeenkomsten en excursies. Via onderstaand formulier kunt u zich voor één of meerdere bijeenkomsten opgeven. Nog niet alle locaties zijn definitief. Wanneer u zich aanmeldt maken wij deze zo snel mogelijk, maar zeker een week van tevoren aan u bekend via een email.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Ton Baltissen via ton.baltissen@cropeye.com of projectleider Michaela van Leeuwen via mavleeuwen@projectenltonoord.nl.

Het doorgaan van de bijeenkomsten is afhankelijk van de ontwikkelingen in Nederland. Door u aan te melden geeft u aan belangstelling te hebben en kunnen we u op de hoogte houden van een mogelijk alternatief en wordt u op de hoogte gehouden van toekomstige bijeenkomsten.