Vacature Senior secretaresse (fulltime)

Vacature Senior secretaresse (fulltime)

REAGEREN OP DEZE VACATURE IS NIET MEER MOGELIJK

Standplaats: Zwolle

Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega die secretarieel goed onderlegd is, ervaring heeft, van aanpakken weet en er graag voor zorgt dat alles op rolletjes loopt bij de ondersteuning van ons management, projecten en projectleiders. Vind jij het leuk om in een klein team te coördineren en organiseren dat de processen optimaal verlopen? Dan nodigen wij jou uit om te reageren.

Wat doen wij?

Projecten LTO Noord werkt met en voor boeren en tuinders aan een gezonde agrarische sector en een duurzame toekomst voor hun bedrijf. LTO Noord, de belangenbehartiger voor de agrarische sector, is onze moederorganisatie. Wij zijn een zelfstandig onderdeel en werken met ruim 40 enthousiaste medewerkers op zakelijke basis aan projecten in de land- en tuinbouw. Dat doen we soms in opdracht van LTO Noord, maar ook voor andere opdrachtgevers zoals overheden, waterschappen of agribusiness. Kijk eens onder ‘Onze projecten’ voor een aantal voorbeelden van het werk dat we doen en bekijk de video ‘Werken bij Projecten LTO Noord’.

Wie zoeken wij?

Enkele 'harde' eisen:

  • Je hebt minimaal een hbo-opleiding;
  • Minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Uitstekende beheersing van secretariële werkzaamheden;
  • Zeer goede beheersing van MS Office;
  • Je houdt je staande in een ad hoc werkomgeving;
  • Affiniteit met de agrarische sector.

Wat bieden wij?

Je standplaats is Zwolle (hoofdkantoor). Verder hebben wij kantoorlocaties in Wageningen, Zoetermeer en Drachten. Wij hebben goede opleidingsmogelijkheden, zodat je de kans krijgt om je professioneel verder te ontwikkelen. Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding, salarisindicatie is € 2.500,-. Verder bieden wij een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Meer informatie en solliciteren

Jouw sollicitatiebrief en CV kun je per e-mail tot en met 10 januari zenden aan aeggink@ltonoord.nl. Je mag ons gerust verrassen met een filmpje of een andere creatieve sollicitatie. Voor aanvullende vragen over de vacature kun je terecht bij directeur Evelien Kloosterboer. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06-52066987 en/of via ekloosterboer@projectenltonoord.nl. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

REAGEREN OP DEZE VACATURE IS NIET MEER MOGELIJK