Vacature projectmedewerker (fulltime)

Vacature projectmedewerker (fulltime)

REAGEREN OP DEZE VACATURE IS NIET MEER MOGELIJK

Standplaats: Zwolle

Gaat samenwerken je makkelijk af, ben je een echte verbinder en word je er blij van als je anderen verder kunt helpen? Vind jij het leuk om in een projectteam te organiseren dat processen in het project optimaal verlopen? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe projectmedewerker. Wij zoeken een projectmedewerker die zich in de toekomst misschien wel wil ontwikkelen tot projectleider. Is dit op jouw lijf geschreven? Dan nodigen wij jou uit om te reageren.

Wat doen wij?

Projecten LTO Noord werkt met en voor boeren en tuinders aan een gezonde agrarische sector en een duurzame toekomst voor hun bedrijf. LTO Noord, de belangenbehartiger voor de agrarische sector, is onze moederorganisatie. Wij zijn een zelfstandig onderdeel en werken met ruim 40 enthousiaste medewerkers op zakelijke basis aan projecten in de land- en tuinbouw. Dat doen we soms in opdracht van LTO Noord, maar ook voor andere opdrachtgevers zoals overheden, waterschappen of agribusiness. Kijk eens onder ‘Onze projecten’ voor een aantal voorbeelden van het werk dat we doen en bekijk de video ‘Werken bij Projecten LTO Noord’.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een nieuwe collega die zich flexibel opstelt en uitdaging ziet in het ondersteunen van projectleiders binnen diverse projecten. Jij bent dienstbaar en sterk op secretarieel niveau. Zelfinitiatief en daadkracht zijn vereist om deze zelfstandige functie met haar vele mogelijkheden goed in te vullen. Ook onder hogere tijdsdruk weet je het werk goed en accuraat te organiseren en lever je constante kwaliteit. Je beheerst de Nederlandse taal goed. De persoon die wij zoeken werkt en denkt praktisch en resultaatgericht en heeft een relevante hbo-opleiding. Je bent een enthousiaste en open persoonlijkheid. Affiniteit met de agrarische sector en/of projectmatig werken is een pré. Tevens ben je in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat bieden wij?

Je standplaats is Zwolle (hoofdkantoor). Verder hebben wij kantoorlocaties in Wageningen, Zoetermeer en Drachten. Wij hebben goede opleidingsmogelijkheden, zodat je de kans krijgt om je professioneel verder te ontwikkelen. Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding, salarisindicatie is €2.300,- op basis van een fulltimedienstverband. Verder bieden wij een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Meer informatie en solliciteren

Jouw sollicitatiebrief en CV kun je per e-mail tot en met 10 januari zenden aan aeggink@ltonoord.nl. Je mag ons gerust verrassen met een filmpje of een andere creatieve sollicitatie. Voor aanvullende vragen over de vacature kun je terecht bij directeur Evelien Kloosterboer. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06-52066987 en/of via ekloosterboer@projectenltonoord.nl. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

REAGEREN OP DEZE VACATURE IS NIET MEER MOGELIJK