Vacature Projectleider water en bodem Zwolle/Wageningen

LET OP: REAGEREN OP DEZE VACATURE IS NIET MEER MOGELIJK

Vacature: Projectleider water en bodem

Standplaats:       Zwolle en Wageningen

De uitdaging

Terwijl je onderweg bent naar je eerste afspraak, bel je met een beleidsmedewerker van het waterschap ter voorbereiding op het volgende projectgroepoverleg over jullie project Erfafspoeling. Aangekomen op het bedrijf ga je met een groep boeren om tafel, die graag aan de slag wil met de verschillende wateropgaven. Jij denkt graag mee over het verbeteren van de vruchtbaarheid van hun bodem en het aanpakken van wateroverlast en droogteproblematiek. Zo lever je samen met agrariërs een bijdrage aan maatschappelijke vraagstukken als waterberging en -kwaliteitsverbetering.

Na je overleg rijd je naar kantoor waar je met collega’s bijpraat tijdens de lunch. Aan het begin van de middag zit je aan tafel met bestuurders van de provincies en waterschappen om input te verzamelen voor het projectplan dat je op gaat stellen. Na het overleg ga je op een flexplek aan de slag met het uitwerken van de acties en een planning voor de komende weken. Bij enkele acties laat je je bijstaan door een projectleider Communicatie. Tussendoor vind je tijd om een taartje mee te eten met een collega, die jarig is. Je belt nog even een potentiële financier om te checken wat de status is van je subsidieaanvraag. Soms ga je ’s avonds naar een ledenbijeenkomst van een lokale LTO Noord-afdeling om daar de kansen en voorbeelden uit andere gebieden te presenteren aan een zaal vol boeren en tuinders.

Geen dag is hetzelfde als projectleider Water en bodem bij Projecten LTO Noord. Klinkt dit als muziek in jouw oren en wil je aan de slag met projecten vanuit het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer in Gelderland en Overijssel? Dan maken we graag kennis met je!

Wat doen wij?

Projecten LTO Noord werkt met en voor boeren en tuinders aan een gezonde agrarische sector en een duurzame toekomst voor hun bedrijf. LTO Noord, de belangenbehartiger voor de agrarische sector, is onze moederorganisatie. Wij zijn een zelfstandig onderdeel en werken met ruim 40 enthousiaste medewerkers op zakelijke basis aan projecten in de land- en tuinbouw. Dat doen we soms in opdracht van LTO Noord, maar ook voor andere opdrachtgevers zoals overheden, waterschappen of agribusiness. Kijk eens onder ‘Onze projecten’ voor een aantal voorbeelden van het werk dat we doen en bekijk de video ‘Werken bij Projecten LTO Noord’.

Wie ben jij?

Jij weet waar het over gaat als we het hebben over uit- en afspoeling van nutriënten, Kaderrichtlijn water en organisch stofgehalte. Je bent zelf niet de expert op deze thema’s, maar wel degene, die de touwtjes aan elkaar kan knopen en de informatie op weet te halen bij de juiste partijen. Jij bent iemand die liever geen gespreid bedje heeft; jij vindt je eigen weg wel. Verder werk je gestructureerd, houd je het overzicht en kun je goed plannen. Je hebt een visie en bent niet bang die te delen. Maar je kunt het langetermijndenken ook heel goed omzetten in acties op korte termijn. Samenwerken gaat je makkelijk af en je bent een echte verbinder. Je weet cruciale stakeholders met overtuigingskracht en door je gevoel voor bestuurlijke verhoudingen mee te nemen in jouw plannen.

Jouw achtergrond? Je bent een ervaren professional, die strategisch kan denken, maar die er ook energie van krijgt om praktisch bezig te zijn. Enkele 'harde' eisen:

  • Je hebt minimaal een HBO-opleiding;
  • Je hebt een aantal jaren ervaring met projectmatig werken en het leiden en opzetten van projecten;
  • Je hebt actuele kennis van de agrarische sector. Kennis en werkervaring rond het thema Water en bodem is een grote pré;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat bieden wij?

Wij werken volgens het principe van Het Nieuwe Werken. Je standplaats is Zwolle (hoofdkantoor), maar je werkt ook regelmatig vanuit ons regiokantoor in Wageningen. Daarnaast hebben wij locaties in Drachten en Zoetermeer. Gedeeltelijk thuiswerken is ook mogelijk. Wij hebben goede opleidingsmogelijkheden, zodat je de kans krijgt om je professioneel verder te ontwikkelen. Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Verder bieden wij een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Meer informatie en solliciteren

 Jouw sollicitatiebrief en CV kun je per e-mail zenden aan sransijn@klvprofessionalmatch.nl. Reageren kan tot en met 14 mei 2017.

Voor aanvullende vragen over de vacature kun je terecht bij: KLV Professional Match, mevrouw Saskia Prickaerts. Bereikbaar via telefoonnummer (0)317 484940 of via sransijn@klvprofessionalmatch.nl.

LET OP: REAGEREN OP DEZE VACATURE IS NIET MEER MOGELIJK