Vacature Projectleider Duurzaamheid

Let op: reageren op deze vacature is helaas niet meer mogelijk!

Standplaats: Zoetermeer

Projecten LTO Noord zoekt een projectleider Duurzaamheid voor West-Nederland. Deze collega moet groepsgewijs agrarische ondernemers kunnen inspireren en faciliteren bij het creëren en benutten van kansen met het verder verduurzamen van het eigen bedrijf. De onderwerpen circulair werken, natuurinclusieve landbouw, het behouden en verbeteren van het maatschappelijk draagvlak, biodiversiteit, milieukwaliteit en energieneutraliteit vormen de uitgangspunten voor een duurzamere agrarische bedrijfsvoering.

Als jij je inventiviteit inzet, onze kennis deelt en samenwerkt met agrarische ondernemers, overheden(provincies, gemeentes, waterschappen), maatschappelijke organisaties, leveranciers, onderzoekers, afnemers en andere belanghebbenden, ontstaan er mooie projecten. Heb je binnen deze thema’s ervaring met projectmatig werken, procesbegeleiding, samenwerken met gebiedspartijen en/of het vinden en inschakelen van de juiste inhoudelijke expertise? Dan nodigen wij jou uit om te reageren.

Wat doen wij?

Projecten LTO Noord werkt met en voor boeren en tuinders aan een gezonde agrarische sector en een duurzame toekomst voor hun bedrijf. LTO Noord, de belangenbehartiger voor de agrarische sector, is onze moederorganisatie. Wij zijn een zelfstandig onderdeel en werken met ruim 40 enthousiaste medewerkers op zakelijke basis aan projecten in de land- en tuinbouw en het landelijk gebied. Dat doen we in opdracht van LTO Noord, maar ook voor andere opdrachtgevers zoals overheden, waterschappen of agribusiness. Kijk onder ‘Onze projecten’ voor een aantal voorbeelden van het werk dat we doen en bekijk de video ‘Werken bij Projecten LTO Noord’.

Wie ben jij?

Jij wilt (meer)waarde creëren voor ondernemers in de agrarische sector, nu en in de toekomst, door een onderscheidende en vooruitstrevende aanpak van projecten die inspelen op ontwikkelingen in de samenleving en actief bijdragen aan de realisatie van klimaat- en milieudoelen. Je hoeft zelf geen expert te zijn op deze thema’s, maar wel degene, die de touwtjes aan elkaar kan knopen en de informatie op weet te halen bij de juiste partijen. Jij bent iemand die liever niet terecht komt in een gespreid bedje; jij vindt je eigen weg wel. Verder werk je gestructureerd, houd je het overzicht en kun je goed plannen. Je hebt een visie en bent niet bang die te delen. Je kunt het langetermijndenken ook heel goed omzetten in acties op korte termijn. Samenwerken gaat je gemakkelijk af, je bent een echte verbinder en hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.

Jouw achtergrond?

Je bent een professional met enige jaren werkervaring, je kunt strategisch denken, maar krijgt ook energie van praktisch bezig zijn. Enkele 'harde' eisen:
• Je hebt minimaal een HBO-opleiding;
• Je hebt een aantal jaren ervaring met projectmatig werken en het leiden en opzetten van projecten;
• Je hebt actuele kennis van de agrarische sector;
• Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat bieden wij?

Je standplaats is Zoetermeer, het werkgebied betreft de provincies Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht en Flevoland. Gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk. Wij hebben goede opleidingsmogelijkheden, zodat je de kans krijgt om je verder te ontwikkelen. Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Daarnaast bieden wij een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Meer informatie en solliciteren

Jouw sollicitatiebrief en CV kun je tot en met 1 september per e-mail sturen naar vacature@projectenltonoord.nl. Voor aanvullende vragen over de vacature kun je terecht bij Ton Kraakman, bereikbaar via telefoonnummer 06-51533310 en/of via tkraakman@projectenltonoord.nl.

Let op: reageren op deze vacature is helaas niet meer mogelijk!

 

No Comments Yet.

Leave a comment