Vacature Communicatiemedewerker (32-40 uur)

Communicatiemedewerker (32-40 uur)

Standplaats: Zwolle

Projecten LTO Noord zoekt een communicatiemedewerker voor minimaal 32 uur per week die enthousiast wordt van goede websiteteksten, creatieve Facebookberichten en duidelijke nieuwsbrieven. Ben jij op zoek naar een uitdagende startersfunctie, heb jij een vlotte pen en lijkt het je leuk om te werken aan innovatieve projecten in de agrarische sector? Reageer dan snel! 

Wat doen wij?

Projecten LTO Noord werkt met en voor boeren en tuinders aan een gezonde agrarische sector en een duurzame toekomst voor hun bedrijf. LTO Noord, de belangenbehartiger voor de agrarische sector, is onze moederorganisatie. Projecten LTO Noord is een zelfstandig onderdeel en werkt met ruim 40 enthousiaste medewerkers op zakelijke basis aan projecten in de land- en tuinbouw. Dat doen wij soms in opdracht van LTO Noord, maar ook voor andere opdrachtgevers zoals overheden, waterschappen of agribusiness. Kijk eens onder ‘Onze projecten’ voor een aantal voorbeelden van het werk dat we doen en bekijk de video ‘Werken bij Projecten LTO Noord’.

Wat ga jij doen?

Als communicatiemedewerker (wij noemen deze functie ook wel: junior projectleider communicatie) versterk je verschillende projecten met jouw communicatiekennis. Je werkt niet alleen nauw samen met  ervaren communicatiecollega’s, maar ook met inhoudelijke projectleiders die alles weten van een bepaald thema. Voorbeelden van projecten of opdrachten waar onze communicatiecollega’s een rol in hebben zijn Vruchtbare Kringloop, Duurzame melkveehouderij Drenthe, projecten binnen het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer en Energieneutrale melkveehouderij Utrecht.

Je gaat je bezighouden met: websitebeheer, persberichten schrijven, nieuwsberichten en –brieven opstellen, ontwikkelen van filmpjes, flyers of infographics en inzet van social media. Taal en tekst zijn een belangrijk onderdeel van je werk. Dus als je een goede schrijver bent, zit je in deze functie helemaal op je plek.

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een HBO opleiding journalistiek of communicatie afgerond. We nodigen je van harte uit om te reageren als je starter bent of net een paar jaar werkervaring hebt;
  • Je schrijft foutloze teksten voor verschillende doelgroepen en bent een echt taalmens;
  • Je hebt gevoel voor goede content voor elk medium (of dat nu tekst, film of beeld is);
  • Je voelt je prima thuis op social media en kunt deze op effectieve en creatieve manier inzetten en optimaliseren;
  • Je werkt graag samen met collega’s, maar bent ook prima in staat om dingen zelfstandig op te pakken en je werkzaamheden te organiseren;
  • Je bent iemand met pit, humor, goede sociale vaardigheden en hebt een flexibele én klantgerichte instelling;
  • Je hebt hart voor de land- en tuinbouw. Als je ervaring in of affiniteit hebt met de agrarische sector, heb je een streepje voor;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat biedt Projecten LTO Noord jou?

Wij bieden jou een geweldige en zelfstandige baan voor 32-40 uur per week. Wij werken volgens het principe van Het Nieuwe Werken. Jouw standplaats wordt het hoofdkantoor in Zwolle, maar af en toe werk je ook op onze andere locaties in Drachten, Zoetermeer of Wageningen. Wij hebben goede opleidingsmogelijkheden, zodat je de kans krijgt om jezelf verder professioneel te ontwikkelen. Je salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding. De salarisindicatie bij deze functie ligt rond € 2.300,- bruto per maand op fulltime basis met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een gezellig en ambitieus team zit bij het pakket inbegrepen.

Ben jij de persoon die we zoeken?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in onze vacature? Reageer dan snel. We ontvangen graag jouw CV en een video pitch van maximaal twee minuten waarin je ons laat zien en horen hoe jij van toegevoegde waarde kunt zijn voor ons bedrijf en voor de agrarische sector. Stuur ons een link naar je filmpje dat je (afgeschermd) op bijvoorbeeld Youtube, Vimeo of Onedrive zet. Je mag natuurlijk ook een motivatie op papier sturen, maar dan verwachten we wel iets bijzonders 🙂 Mail je motivatie samen met je CV naar vacature@projectenltonoord.nl.

Vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Agnes Neijmeijer. Zij is bereikbaar via het algemene nummer: 088 - 888 66 66. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.