‘De thuisbasis voor projectleiders’

De projectleiders worden op secretarieel en organisatorisch vlak vakkundig ondersteund door de collega’s op het Projectbureau.

De projectmedewerkers bieden professionele ondersteuning aan de projectleiders van Projecten LTO Noord, zodat we gezamenlijk de opdrachten van klanten zo optimaal mogelijk uitvoeren. De projectleider en –medewerker werken nauw samen binnen een project om een kwalitatief goed eindresultaat neer te kunnen zetten.

Het Projectbureau is flexibel en heeft een grote variatie aan talenten binnen het team. Ze redigeren teksten, schrijven notulen, plannen en organiseren activiteiten, beheren websites en maken digitale nieuwsbrieven op.  Juist deze afwisseling maakt dat ze elke dag met plezier en enthousiasme onze projectleiders op alle fronten ondersteunen.

Door ondersteuning te bieden, mee te denken en samen te werken met projectleiders en externen zorgt het Projectbureau voor de kers op de taart. De kracht van het Projectbureau is dat ze de thuisbasis zijn voor alle projectleiders.

v.l.n.r: Miranda Hendriks, Janneke von Rotz, Linda Aarnink,
Birgit Cortissos en Elise Mazee.